Rádiók, televíziók – szoftver megoldás

Precízebb ügyfélkezelés

Partnerek, érdeklődők adatainak teljes körű kezelése egy helyen, hogy Ön és munkatársai bárhonnan, bármikor hozzáférhessenek. Szabályozható jogosltságokkal az értékesítők csak a saját ügyfeleiket módosíthatják.
 

Erősebb értékesítés

Érdeklődések, árajánlatok, megrendelések egyszerű és gyors rögzítése. Mindezt visszakereshető, átlátható módon. Vezetőként könnyen követheti a munkatársak munkáját, értékesítőként pedig mindig tudja, kivel mi a helyzet és mi a következő lépés. Ez által az új munkatársak oktatása is lényegesen egyszerűbbé válik.
 

Kitelepülések, rendezvények

Külön kezelheti kitelepüléseit, rendezvényeit: Feladatok megtervezése, kiosztása és koordinálása. Költségek és bevételek nyilvántartása. Pontosan ellenőrizni tudja, milyen anyagi, emberi és gépi igénye van rendezvényeinek, felügyelheti a velük kapcsolatos előkészületeket, pénzügyeket. A mindenki számára elérhető naptárban követhetők a kitelepülések és más események, így a szervezők mindig tudják, mikor vannak szabad időpontok.

Számlázás és pénzügy

Számlázza megrendeléseit egy gombnyomással! Kövesse figyelemmel kintlévőségeit, bevételeit. Mindemellett kezelheti szállítói számláit. Nincs több elfelejtett számla, könyveletlen bevétel, számlázatlan megrendelés.
 
Miért jobb? >< 10XONE Média megoldások