Média szoftver megoldás – Mitől lesz jobb, könnyebb a munka?

Értékesítőként

Minden egy helyen, ami bárhonnan, bármikor elérhető. Okostelefonról, laptopról, táblagépről, otthonról, irodából és az ügyfél irodájából is. Figyelmeztet a program, ha valakit vissza kell hívni. Az ajánlatok automatikusan kitöltődnek az ügyfél és a megrendelés adataival. Könnyen vissza lehet keresni az ajánlatokat, megrendeléseket. Nem kell névjegykártya-halmot cipelni.
 

Értékesítési vezetőként

Mérheti munkatársai teljesítményét. Megláthatja, mely fázisban bukik el a legtöbb ajánlat. Felügyelheti értékesítőit: mivel vannak lemaradva, milyen feladataik vannak. Folyamatos kimutatásokat kap a jelenlegi és várható bevételekről. Ha egy értékesítő elmegy a cégtől, megmaradnak az adatok amiket gyűjtött.

Pénzügyi vezetőként

A számlát az értékesítő is ki tudja állítani. A teljesítési igazolás automatikusan előáll. A kimenő számlái mellett a bejövő, szállítói számlákat is kezelheti. Több pénztár, több bankszámla egyszerű kezelésével naprakészen kézben tarthatja pénzforgalmát. Fizetési felszólítás nyomtatása egy kattintással. Vevői egyenlegek, korosított vevők. Elmaradásban lévő ügyfelek automatikus tiltása vagy értékesítő figyelmeztetése. Cashflow-előrejelzés. Pénzügyi adatokhoz nincs szükség a könyvelőre és azonnal előáll minden adat.
 

Cégvezetőként

A vezetés megkerülhetetlen. Minden vezérelhető és mérhető. Jelentések, grafikonok segítik a döntéshozást és a cég vezetését, a pénzügyek érthető elemzését, a trendek felfedezését. Könnyű az új munkatársak képzése.
Hogyan? >< 10XONE Média megoldások