Készletellenőrzési szoftver megoldás – Előnyök

Azonnali

Azonnal, helyben elektronikusan dokumentált ellenőrzési eredmények: az ellenőrök PDA-val felszereltek: a helyszíni fényképeket, és a helyszínen észlelteket azonnal, közvetlenül a náluk található, általunk erre a célra fejlesztett szoftvert futtató PDA-ba rögzítik.

Gyors

Gyors ellenőrzést követő feldolgozási folyamat: az adatok rögzítésétől az adatok feldolgozásáig igen rövid idő telik el (maximum 1 nap).

Zárt, biztonságos folyamat

Zárt, teljes mértékben visszaélés-mentes, egyéb (papír alapú) módon nem biztosítható biztonságú ellenőrzési folyamat: az adatok kézi beavatkozás nélkül jutnak az Ügyfélhez (nincs külön manuális utó-feldolgozás).

Dokumentált

Az ellenőrzési folyamat bizalmasssága visszakövethető és biztosított: a tervezett ellenőrzések közvetlenül a saját, webes alapú rendszerünkbe kerülnek. Az ellenőrzési terv és eredménye is elektronikus, végig dokumentált.

Országos hálózat

Bárhová órákon belüli kiszállás és az ellenőrzés lefolytatása.

Olcsó, 0 beruházás és 0 egyéb költség

Egyszer fizet: akkor, amikor az ellenőrzés történik – nincs sem egyéb egyszeri sem egyéb állandó költség. Nincs szükség az Ön cégénél további szakértőkre vagy belső munkatársak felvételére, képzésére vagy a kapcsolódó létszám fenntartására.
PRÓBÁLJA KI: HÍVJON / ÍRJON NEKÜNK >