Fuvarozás, szállítás, szállítmányozás – előnyök

Járművek – minden, ami számít

Naprakész, megfelelő jármű adatbázis: technikai, jogi (tulajdonviszony) és pénzügyi (bérlet vagy lízing) állapot. Teljes jármű adat-élettörténet. Az összes kapcsolódó dokumentum naprakész állapota (és történetiségének visszakövethetősége), érvényességgel együtt. Hely-adatok – járműkövető rendszer kapcsolat esetén.  Bevétel járművenként – amennyiben ez az Ön számára mérvadó és bérbe adja vagy egyéb módon hasznosítja járműveit.  Biztosítások, ezek érvényessége, az összes jármű vonatkozásában.

Követhető, kontrollált költségek

Költségvetés és költségvetési keret-tervezés.  Világos tervek és világos költségvetési helyzet.  Többféle terv-változat: elemezheti a jövőt a jövőbeli esetleges változások hatásait. Összköltség, illetve annak bontása járművenként, járművek egy csoportjára, költség-típusokra.  Pontos tankolási adatok és a tankoláshoz kapcsolódó üzemanyag-kártyák nyilvántartása.  Minden karbantartás és javítás követése, költség-összesítése.

Fedezet, megtérülés

Fedezet: kiszámolhatja és ismerni fogja. Ez ma élet-halál kérdése, különösen ebben az iparágban. Mi tudjuk, mi a módja, és helyesen számolhatja majd – ez nem egyszerű, de segítünk.

Kapacitás

Kapacitás: ez szintén kritikus, milyen jól kezeli. Mi nem csak pontos statisztikákat nyújtunk róla, de a gépi kapacitás-tervezést is lehetővé tesszük. Ez nem csak pontosabb járatokat, de nagyobb nyereségességet is jelent.

Készpénz, cash-flow gazdálkodás

Készpénzgazdálkodás: ez jellemzően egy külön funkció – de nem a mi esetünkben. A ma üzletében a készpénz kritikus. Biztosítjuk a folyamatos készpénz-gazdálkodást és a kapcsolódó hitellimit-követést és ellenőrzést az aktuális hitelpozíciók alapján.

Bizonylatok, dokumentumok

Minden bizonylat, dokumentum scannelve, nyilvántartva, érvényességgel. Kevesebb elvesztett egyéb bizonylat pl. számla, feljegyzés, okmány.

Több cég, egység kezelése egyben

Több irányított szervezet, egység egy helyen való egységes kezelése  A legfontosabb előnyök egyike: amennyiben több szervezetet irányítana egyben, melyek azonos szabályokat, folyamatokat és jelentési igényeket támasztanak, úgy nincs egyetlen más eszköz sem, mely annyit tehetne Önért, mint a 10XONE.  Az összes ilyen egységét, szervezetét egymástól függetlenül, de mégis azonos alapokon, azonos szabályok, adatgyűjtési és elemzési módszerek alkalmazásával irányíthatja, az egyébként sokszor költséges és fájdalmas rendszerintegráció nélkül.
Mindezt együtt, egyetlen eszközben, egyetlen helyen, komplex beállítások vagy képzés igénye nélkül.

Minden egyben

Nem szükséges más eszköz a szoftver használatához.  Ön így nem szembesül majd azzal a problémával, hogy egy dokumentum-kezelő vagy ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) rendszert (csak hogy példákat említsünk) keressen fél évvel az után, hogy használatba vette a szoftverünket.  A megoldásunkban benne van mindez – jobban integrálva, mint valaha is gondolná, vagy mint bármely rendszerben eddig látta

Teljesen internet alapú

Bárhol, bármikor használható.  Az Ön munkatársai, vevői, alvállalkozói bárhonnan, bármikor, bárhol az országban, vagy a Földön ugyanazt az adatot látják, és ehhez nem szükséges semmilyen további beruházás, vagy egyéb technikai előkészület. Ha külső feleket kíván bevonni – megteheti, bármikor, azonnal.

Alacsonyabb beruházás

Nem szükséges beruházás, nincs egyéb üzemeltetési költség.  És később sem kell váratlan költségektől tartania.  Az ismétlődő díjunkban (a jelentős, egyedi fejlesztések kivéltelével) minden benne van.
FELIRATKOZÁS INGYEN! >